Onboarding

När det är rätt, så känns det lätt. Du kanske har hört det förut? Klyschigt, ja. Men det är just så det ska vara att integrera dina affärssystem med Zhipster Enterprise TMS.

Vi utvärderar och arbetar kontinuerligt med att utveckla stegen som vi tar tillsammans med dig som kund för att göra integrationen av system så enkel och problemfri som möjligt. Det är inte utan skäl som vi har flow business i vårt DNA. Vi andas flow, i affärer, relationer, system och utveckling. Att arbeta med Zhipster Enterprise TMS ska ge dig flow in dina affärer, processer och system. Och det börjar redan innan du har blivit kund hos oss. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra, underlätta och stödja en on boarding med flow.

Steg 1 - Identifiera

Ett första steg i att integrera Zhipster Enterprise TMS är att vi identifierar dina behov och önskemål. Vi tittar på tekniska möjligheter kring vilken typ av integrationsmetod som skulle passa din verksamhet.

Steg 2 - Planera

När vi har identifierat vilken integrationsmetod som passar din verksamhet bäst planerar vi hur processen ska ske så lätt som möjligt. Vi utför bland annat riskanalys för att undvika oväntade stopp i din verksamhet.

Steg 3 - Implementera

När det är dags att implementera Zhipster Enterprise TMS har du som kund ett helt gäng med teknisk kompetens som har lång erfarenhet av att integrera tekniska system. Vi arbetar nära dig som kund och ser till att hela processen fungerar smärtfritt.

Steg 4 - Live

Arbetet slutar inte när vi är live. Då börjar det roliga. Nu kan du och dina kunder bland annat boka transporter, där du har flera olika transportörer att välja på, skriva ut etiketter och matcha transportörsfakturor mot sändningar. Bara för att nämna några av de funktioner du skapar affärsnytta från - när du använder Zhispter Enterprise TMS. Vi hjälper dig att analysera din data för att förenkla och optimera processen.

Fler nyheter

FoMo?

Vänd det till din fördel och följ oss överallt.
Följ oss på LinkedIn