Kompetens, utveckling och support i Varberg

Med rötterna i västkusten är det precis här vi fortande står och växer, på både höjden och bredden. Med nya kollegor, mer kompetens och fördjupande kunskap. I större lokaler, med fler kunder och utvecklade lösningar i vår plattform.

Vi är både glada och stolta att kunna behålla och utöka våra affärer från kontoret i Varberg. Genom att samla all kompetens och alla funktioner under samma tak har vi möjligheten att lära av varandra och dela värdefull information mellan avdelningarna. De frågor som kommer till helpdesk kan utveckling ta vid strax efter samtalet och den potentiella kundens reaktion på kommunikationen når både sälj och marknad samtidigt.

Transport Management System med personlig support

Vi är ett stort men tight team och ser ett värde i att arbeta transparent över bolaget. Inte bara för alla oss medarbetare på Zhipster, utan framför allt för dig som kund. Hos oss får du alltid personlig hjälp och vi har ett helt gäng med kollegor som känner till dig som kund och dina utmaningar. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med din kontakt med oss alltid landar hos en kollega i Varberg, vare sig det handlar om on boarding, teknisk support eller utvecklingsfrågor. Utöver vår långa erfarenhet inom logistik och djupa tekniska kunskap är det just den personliga kontakten som är vår styrka. Bakom varje utmaning eller frågeställning finns alltid en person som söker en lösning. Zhipster Enterprise TMS är ett fint resultat av när teknik, logistik och personliga kontakter samspelar.

Sedan våren 2024 hittar du oss på Birger Svenssons väg 32B i Varberg, och har du vägarna förbi är du varmt välkommen in för att säga hej och ta en kaffe. Vi gillar möten med människor och vare sig du är student, kund, samarbetspartner eller bara nyfiken så finns det alltid en kaffebryggare som är i gång hos oss.

Fler nyheter

FoMo?

Vänd det till din fördel och följ oss överallt.
Följ oss på LinkedIn